„Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw”, czyli konkurs na wykonanie kampanii organizowany przez Krajową Unię Producentów Soków
Informacja Prasowa - 24.07.2018
string(126) "background-image: url('https://publicrelations.pl/wp-content/uploads/2018/07/Zrzut-ekranu-2018-07-24-o-09.50.10-942x500.png');"
string(100) "https://publicrelations.pl/wp-content/uploads/2018/07/Zrzut-ekranu-2018-07-24-o-09.50.10-942x500.png"
„Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw”
Krajowa Unia Producentów Soków zorganizowała konkurs, dzięki któremu możliwe będzie wyłonienie wykonawcy programu informacyjno-promocyjnego „Promocja certyfikacji innowacyjnych przetworów z owoców i warzyw”.
Projekt ma na celu szeroką pojętą promocję przetworów warzywno-owocowych, szczególnie tych, które posiadają Znak Jakości z informacjami zdrowotnymi, także z wyjaśnieniem mitu rzekomej szkodliwości cukru zawartego w warzywach i owocach.
Zaplanowane działania, w których muszą być uwzględnione wszelkie działania wraz z przekazaniem praw autorskich majątkowych bez limitów czasowych oraz zapłata dla wykonawcy nie mogą przekroczyć maksymalnej kwoty 932 550 złotych netto.
Zgłoszenia do konkursu można przesyłać do 3 września 2018 roku do godziny 12:00 na adres biura KUPS: ul. Rakowiecka 36 lok. 340, 02-532 Warszawa.
Na podstawie: http://www.kups.org.pl/index/?id=a2186aa7c086b46ad4e8bf81e2a3a19b
Comments
Komentarze
Najpopularniejsze wpisy
Sonda
Loading ...