Miesięcznik „Kuchnia” rozpoczyna całoroczny konkurs dla czytelników
W marcowym wydaniu miesięcznika „Kuchnia”, które ukaże się jutro – we wtorek, 21 lutego br., redakcja ogłosi całoroczny konkurs dla czytelników „Gotuj z Kuchnią”. Co miesiąc będzie można w nim wygrać artykuły gospodarstwa domowego, a po 12 miesiącach wszyscy wyróżnieni powalczą o nagrodę główną.
Pierwsze zadanie dla czytelników polega na zrobieniu zdjęcia potrawie wykonanej według przepisu z marcowego numeru „Kuchni”. Na zwycięzcę czeka czajnik elektryczny marki SMEG, która jest partnerem konkursu.
Regulamin jest dostępny na stronie: www.magazyn-kuchnia.pl.
Przebojem marca według redakcji „Kuchni” jest cykoria – w numerze znalazły się zdjęcia i przepisy na potrawy z użyciem cykorii zrobione przez Katarzynę i Tomasza Ponetów, autorów bloga Plate of Joy.
W najnowszym numerze miesięcznika czytelnicy znajdą również wszystko na temat oleju kokosowego, przepis na rybę pieczoną w soli, rozmowę z japońskim mnichem Genbo Nishikawą o kuchni skoncentrowanej oraz 5 sposobów Mai Sobczak na rozgrzewające potrawy. Redakcja przygotowała również 24 strony przepisów na dania z kiszonkami.
Najnowsze, marcowe wydanie „Kuchni” jest promowane w radiu (Rock Radio, Radio Pogoda, Radio Złote Przeboje, Radio TOK FM), w prasie (czasopisma Agory), w internecie (serwisy Gazeta.pl, WP.pl) oraz w telewizji (Kuchnia+). Za kreację kampanii odpowiada dział marketingu pionu Czasopisma Agory.