Agnieszka Białek na stanowisko Senior Consultanta

Informacja Prasowa - 12.02.2020

Agnieszka Białek na stanowisko Senior Consultanta
w Big Picture

Agnieszka Białek pokieruje zespołem odpowiedzialnym za komunikację korporacyjną liderów rynku z branży spożywczej, którzy powierzyli Big Picture długofalową obsługę – Mondelez Polska, Coca-Cola Polska oraz Herbapolu (Polpharma S.A.).

Agnieszka Białek jest związana z branżą PR od kilkunastu lat. Doświadczenie PR zdobywała zarówno po stronie agencyjnej, jak i klienckiej. Na początku kariery przez lata była związana z Leo Burnett, budując strategie PR zarówno dla marek z kategorii de lux: Moët&Chandon, Hennessy, Johnnie Walker, DKNY, jak i FMCG: Always, Alldays Procter&Gamble, Żubr, Polfa Kutno, Fiat Auto Poland, L&M Philip Morris.

Następnie poszerzyła zakres kompetencji o kompleksowe planowanie strategii marketingowej w Nestlé Waters Polska. Jako Brand Manager, była odpowiedzialna za międzynarodowe marki FMCG: Nestlé Aquarel oraz marki premium: S.Pellegrino&Acqua Panna, Perrier&Vittel.

Po kilku latach spędzonych za granicą, wróciła do Warszawy i 2 lata temu rozpoczęła współpracę z Big Picture, gdzie realizowała projekty dla marek L’Oréal Polska, Mondelez Polska i „Herbapol-Lublin” S.A. Jej szczególnym obszarem ekspertyzy jest komunikacja marek wrażliwych i projektów z obszaru społecznej odpowiedzialności i zaangażowania biznesu.

Od lutego 2020 roku, na stanowisku Senior Consultant, Agnieszka Białek obejmuje w ramach praktyki PR korporacyjnego Big Picture zarządzanie projektami i zespołem odpowiedzianym za długofalową obsługę liderów rynku spożywczego – Mondelez Poska, Coca-Cola Polska oraz „Herbapol-Lublin” S.A.